Priser

Vinduespudser priser?

Se vinduespolering priser her

Vinduespudser priser

Århus´ måske billigste vinduespudser

Jeg har pudset vinduer i over 40 år og mit daværende firma “Flemmings vinduespolering og rengøring”, tilbød gode vinduespudsnings priser i og omkring Århus, så det voksede sig hurtigt stort med mange ansatte og firmabiler. Det betød dog at jeg aldrig havde fri, så jeg solgte vindues polerings firmaet for at prøve kræfter med en helt anden branche.

Vinduespudser, bliv ved din læst og giv mig rene vinduer

Jeg var således væk fra vinduespudsning og rengøringsbranchen et par år, men da jeg regner med at gå på pension indenfor de næste 10 år, har jeg nu valgt at give dig rene vinduer resten af min tid på arbejdsmarkedet. Jeg har ikke brug for at blive rig på at pudse vinduer, men jeg gør det fordi at jeg er god til det og fordi at det er min “læst”. Derfor kan jeg tilbyde Jer, Østjyllands måske billigste vinduespudser priser.

Vinduespudser pris

Når du ser min vinduespudsning pris, skal du huske at jeg inden for de næste 10 år, nok går på pension og at jeg derfor ikke kan holde dine ruder rene i al evighed. Og du skal også huske på, at det er derfor at jeg kan holde mine polerings priser så langt nede i forhold til andre vinduespudsere.

Vinduespudsning udstyr

Måske har du set vinduespudsere gå rundt med lange rør, hvor der i den ene ende sider er børste og i den anden ende, en lang vandslange der er koblet på en maskine bag i deres bil. I gamle dage polerede jeg vinduerne med avispapir.

Den super hemmelige vidunder vinduespudser sæbe

Hvis du spørger pænt, vil jeg fortælle dig hvad den magiske vinduespudser sæbe jeg bruger, består af. Du bliver overrasket over hvor lidt den koster og hvor nemt du selv kan skaffe dig sæben der altid giver rene og stribefri vinduer.

Vinduespudsning priser

Priserne er cirka priser og kan variere alt efter tilgangsforhold og opgavens art:

  • Små rækkehuse 100 kr.
  • Et-planshus 150 kr.
  • Høj stuelejlighed 150 kr.
  • 1. sal lejlighed 200 kr.
  • 2 til 3 planshus 300 kr.