Om mig

Hvad kan du forvente?

Med 40 års erfaring, kan jeg garantere at du får de reneste vinduer. Og det til Østjyllands nok bedste vinduespudsning pris
Jeg hedder Flemming Diedrichsen og jeg har pudset vinduer i over 40 år. I tiden der er gået, siden jeg som ganske ung startede som vinduespoler, har jeg både arbejdet for en del andre rengørings og vinduespudser firmaer i og omkring Århus, samt drevet et stort vinduespudser firma med flere firmabiler og ansatte.

De sidste par år har jeg dog prøvet kræfter med en helt anden branche, men jeg kan lide at være vinduespudser og jeg er god til det, så derfor er jeg tilbage i branchen igen.

Stadig plads til dig

Jeg mangler at få fyldt min kunde database op, så jeg har stadig plads til dig. Skynd dig at kontakte mig, hvis du vil have pudset vinduer til de måske billigste vinduespudser priser i Århus.

Mine kunder

Mine kunder spænder over alt fra den travle børnefamilie til forretninger med udstillingsvinduer, firmaer med store kontorbygninger til fru Mortensen der ikke længere selv kan nå. Kontakt mig endelig for at få et godt tilbud.

Vinduespudsning pris

Jeg hygger mig med at pudse vinduer og da jeg holder mine omkostninger nede, kan jeg tilbyde dig/Jer at få pudset vinduer til en virkelig god pris. Kontakt mig gerne hurtigst muligt, hvis du ønsker at få et tilbud på en vinduespudsning pris. Du kan også klikke en tur ind forbi mine priser, for at se et estimat på hvor billigt du kan få pudset dine vinduer.